Schoolfest bij Paagman

15% korting op alle* schoolartikelenOp vertoon van de SWKGroepPas in de winkel ontvang je 15% korting op alle* schoolartikelen 2019-2020. *met uitzondering op woordenboeken, atlassen en rekenmachines. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en alleen in de winkels van Paagman (dus niet op paagman.nl). Deze actie loopt tot 30-9-2019.Voor wie: Voor iedereen die klaar wil zijn voor het nieuwe schooljaarWaar: Geldig bij alle filialen: - Frederik Hendriklaan 217, Den Haag - Lange Poten 41, Den Haag - Choorstraat 1, DelftWebsite: www.paagman.nl/schoolspullen Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 30 september 2019

Begin het jaar goed met de schoolspullen van Paagman en krijg 15% korting op alle* schoolspullen. Online vind je vele tips. Kom erachter hoe je in enkele seconden je boeken kunt kaften en loop de checklist door, zodat je compleet bent voor de eerste dag van het nieuwe jaar.

 

Geldig bij alle filialen:

Frederik Hendriklaan 217, Den Haag   

Lange Poten 41, Den Haag

Choorstraat 1, Delft

 

*met uitzondering op woordenboeken, atlassen en rekenmachines. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en alleen in de winkels van Paagman (dus niet op paagman.nl). Deze actie loopt tot 30-9-2019.