Op avontuur bij Stayokay

10% korting op een overnachting met de SWKGroepPasMet de SWKGroepPas krijg je maar liefst 10% korting op 19 hostels van Stayokay. Dus, wanneer kom jij logeren?Voor wie: Iedereen die er van houdt om een nachtje weg te gaanWaar: Geldig op alle hostels van Stayokay, met uitzondering van de locaties in AmsterdamWebsite: www.stayokay.com Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 december 2019

Op avontuur bij Stayokay

Kom logeren bij Stayokay en ga op reis door Nederland! Je vindt ons op 22 plekken door heel het land en op de meest verrassende locaties: van de Waddeneilanden tot aan Maastricht. In de omgeving is van alles te beleven, waardoor jij gegarandeerd naar huis gaat met nieuwe avonturen op zak. Ontdek hoe mooi de natuur is, ga uitwaaien aan het strand of verken de grote steden.

Een minivakantie bij Stayokay is altijd fun! Onze medewerkers weten als geen ander wat er te beleven is in de omgeving, maar ook in de hostels wordt er van alles georganiseerd. Bovendien vind je in onze locaties overal duurzame hints die bijdragen aan een mooiere planeet. Van een bio-ontbijt tot aan gerecyclede bedrijfskleding voor alle medewerkers. Goed bezig he!

En met de SWKGroepPas krijg je maar liefst 10% korting op 19 hostels. Dus, wanneer kom jij logeren?