Madurodam

€ 4,- korting per persoonVan/voor: Van € 17,50 voor € 13,50Voor wie: Voor iedereenWaar: George Maduroplein 1 2584 RZ Den HaagWebsite: www.madurodam.nl Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 10 januari 2020

Bezoek VONK18! op 27, 28, 29 en 30 december; een unieke lichtshow!

Voor de hele familie

Van de Hollandse roots van New York beleven tot ravotten in de speeltuinen en van een balletje trappen tot de geschiedenis van Nederland ontdekken.
In Madurodam kun je met héél je familie veel zien, doen én beleven. Kom langs!

In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt.

In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je samen dat het land niet onder water komt te staan.

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen over de prestaties van Nederland komen in het wereldberoemde themapark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten meer dan 50 miljoen mensen het park. Een bezoek aan Madurodam is voor vele generaties Nederlanders onderdeel van het fotoboek van hun jeugd.