Kids Marina Rotterdam

10 % korting op de huur van een bootNormale bootprijs is € 12,50 voor 20 minuten Met de SWKGroepPas betaalt u € 11,25 voor 20 minutenVan/voor: € 12,50 voor €11,25Voor wie: Stoere zeemannen & stoere zeevrouwenWaar: Leuvehaven 1A 3011 EA Rotterdam Achter het Maritiem Museum, onderaan de Drijvende Trappen.Website: www.kidsmarina.nl Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2018

Kids Marina is de leukste waterattractie van Rotterdam. In deze miniatuurhaven midden in de stad voelt elk kind zich de kapitein.

Kinderen staan zelf aan het roer van een stoere politieboot, brandweerboot, containerboot, een gave Watertaxi boot of aan het roer van onze laatste aanwinst van de vloot de Prinses Amalia cruiseboot. Wie aan boord stapt ontdekt varenderwijs van alles over de Rotterdamse haven.

Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester die de maatjes tijdens de vaartocht ook alles uitlegt over de regels op het water. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aankrijgen. Kids Marina is het ultieme uitje voor zeelui en waterratten. Ga ook van wal en maak een tocht door de kinderhaven.

Kids Marina gaat alweer bijna open! Het hele paasweekeinde ontvangen de havenmeesters jou graag.
Vanaf vrijdag 30 maart ben je van 10.00 uur tot 17.30 uur welkom om te komen varen.

De reguliere openingstijden zijn woensdag van 13.00 uur tot 17.30 uur.
In het weekeinde en tijdens vakanties en feestdagen is de haven geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Op alle dagen is er een knutselhoek waar kinderen gebruik van mogen maken. Er is daar altijd een medewerker om ze te helpen!