Het Museon

Je krijgt voor max. 4 personen 25% korting o.b.v. 1 volledig betaald volwassen entreekaartjeje krijgt voor max. 4 personen 25% korting o.b.v. 1 volledig betaald volwassen entreekaartje (Dus als 1 volwassene een kaartje volledig betaald, dan mogen er met die persoon max 4 personen mee voor 25% korting).Voor wie: Voor iedereenWaar: Stadhouderslaan 37, 2517 HV, Den HaagWebsite: www.museon.nl Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 december 2019

Deze actie is:

Op zoek naar een leuk en leerzaam dagje uit? In het Museon valt altijd wat te beleven en te ontdekken!

 

One Planet, held op jouw planeet

Maak op een leuke manier kennis met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties in onze tentoonstelling One Planet. Ontdek dat er wel degelijk oplossingen zijn voor vraagstukken zoals een eerlijke verdeling van voedsel, water en energie en voor het aanvaarden van verschillen tussen mensen en wat jij hier zelf met je eigen ideeën aan kunt bijdragen.

 

Reizen in de Ruimte, op weg naar een nieuwe aarde

T/m 1 sept 2019

Reizen in de ruimte, is een interactieve tentoonstelling waarin je van alles te weten komt over hoe de mens kan verhuizen naar andere planeten. Je krijgt nieuwe inzichten en doet ideeën en ontdekkingen op over reizen in de ruimte. Hoe overleef je op een andere planeet, een nieuwe aarde?

 

Ötzi the iceman, onderzoek de mysterieuze ijsmummie

Oktober 2019 tot sept 2020

 

In 1991 werd in het Ötztal in de Alpen een lichaam uit het ijs gehaald en naar een laboratorium gebracht. Wie was deze man? Hoe is hij gestorven en waaraan? Stap in de voetsporen van een forensisch onderzoeker. Samen met professor Koud maak je kennis met allerlei technieken om er achter te komen wat er precies is gebeurd.