Fruitfunk

Fruitfunk is hét merk dat staat voor verantwoord snacken voor kinderen. De producten van Fruitfunk worden 100% gemaakt van fruit. Dit vullen we op een leuke manier in door herkenbare kinderfiguren op onze verpakking te zetten. De verschillende producten van Fruitfunk zijn leuk, lekker en een goede manier om kinderen aan te zetten om zelf een verantwoord alternatief te kiezen.

De snacks worden gemaakt van fruit. Binnen een korte tijd wordt het vocht uit het fruit gehaald. Het unieke van het proces is dat hierdoor de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard blijven. De fruitsnoepjes van Fruitfunk bevatten voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Met als gevolg dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging.

Fruitfunk biedt u een korting aan via haar webshop. De verantwoorde snacks zijn lekker voor tussendoor op school of thuis. Met de kortingscode SWKGroepPas ontvangt u 15% korting op de gehele webshop bestelling.

 

Ontvang nu 15% korting op je bestelling in de webshop
Met de kortingscode SWKGroepPas ontvangt u 15% korting op de gehele webshop bestelling.
Voor wie: Voor iedereen die verantwoord wil snacken
Waar: webshop
Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 december 2020

Deze actie is:

Culinair Culinair