Creatief van Huis Uit

Teken je graag en vind je het leuk om door middel van verschillende opdrachten aan je techniek en ontwikkeling van ideeën te werken dan is de Tekenclub echt iets voor jou. We tekenen o.a. dieren, portretten, mensen, gebouwen, machines, bloemen en bomen. We maken collages, linosnedes, strips en nog veel meer. We werken met inkt, ecoline, pastelkrijt, pen, verf, potlood en houtskool.

Peuterclub (2 – 4 jaar)

Zin om op een andere manier creatief bezig te zijn met je peuter? Samen ontdekken, voelen en kijken. Spatten, mengen, kneden, scheuren met zand, water, verf, klei en nog veel meer. Ontdek de expressieve mogelijkheden van je kindje. Voor (groot) ouders en hun (klein) kind tussen 2 en 4 jaar.

Vanaf 5 jaar

Ben je gek op knutselen, dan is de knutselclub jouw plek. Elke week maken we iets anders van papier maché, hout, metaal, stof, draad, brooddeeg, glas, klei of kosteloos materiaal.

15% korting op een les bij Creatief van Huis Uit
Bij Creatief van Huis Uit worden op een kleinschalige en persoonlijke manier teken- en beeldende vormingslessen gegeven aan kinderen van 4- 12 jaar. Voor (groot) ouders en hun peuter is er de Peuterclub.
Voor wie: Kinderen van 2 tot 12 jaar
Waar: Waterloostraat 78, 3062 TS Rotterdam Kralingen
Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 20 december 2020

Deze actie is:

Kunst&Expressie Kunst&Expressie Leren Leren Plezier Plezier