Ayers Rock

€ 4,50 korting op introductieles klimmenActie € 4,50 korting op introductie les klimmen De introductie les klimmen aan onze klimwand is iedere zaterdag van 11.00 tot 12.30 uur en op zondag van 13.00 tot 14.30 uur. Reserveren kan via onze website, graag bij opmerkingen vermelden over de SWKGroepPas.Voor wie: Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenenWaar: Buytenparklaan 14 2717 AX ZoetermeerWebsite: ayersrock.nl/activiteiten/indoor-activiteiten/klimmen Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 december 2018

Kinderfeestje, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest met een actief en sportief karakter
Beleef de Ardennen in Zoetermeer
Ayers Rock is het activiteiten centrum om stoere indoor- en outdoor activiteiten te beleven. Wij verzorgen de perfecte dag uit voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, familie- en vrijgezellenfeesten. Naast adrenaline verhogende activiteiten, bieden we ook creatieve en (actieve) teambuildingsactiviteiten aan. Voor ieder wat wils!
Sportief – Actief – Constructief
Jullie krijgen bij Ayers Rock een korting op de introductie les klimmen i.p.v. 19,50 euro betalen jullie 15 euro per les op het vertoon van jullie SWKGroepPas.

Voor meer informatie over deze introductieles klimmen, zie te tekst hieronder of onze website: https://ayersrock.nl/activiteiten/indoor-activiteiten/klimmen

De klimhal van Ayers Rock in Zoetermeer is meerdere malen uitgeroepen tot leukste klimhal van Nederland!

Leer klimmen bij Ayers Rock tijdens onze introductieles
Heb je altijd al eens willen klimmen aan een echte klimwand? Dan kun je tijdens onze introductieles klimmen eens ervaren hoe het is om een steile wand te bedwingen uiteraard begeleid door professionele instructeurs. In deze introductieles van 90 minuten laten we je kennismaken met klimmen en onze klimwand.
Klimwand in Zoetermeer
Na de instructie ga je aan de slag en trotseer je de verschillende klimwanden op je eigen niveau. Je kunt je helemaal richten op de top van de klimwand want de ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding zodat je veilig boven komt.
De nadruk van de introductiecursus ligt op het beleven van deze prachtige sport en eventueel een start maken voor de vervolgstap: basiscursus klimmen.