Avontura Zoetermeer

Het 2e Avontura-kaartje gratis!
Voor wie: Kinderen tot en met 12 jaar
Waar: Voorweg 107 2716 NH Zoetermeer T: 079-3238463
Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 januari 2020

Deze actie is:

Plezier Plezier Sport&Bewegen Sport&Bewegen

Avontura is het leukste kinderspeelparadijs van de regio. Samen met de mascottes Okke en Pi ga je op avontuur en geniet je van puur speelplezier. Met wie kom jij lekker ravotten?

Indoor speelparadijs Avontura Zoetermeer biedt een optimale speelbeleving in een veilige en avontuurlijke omgeving. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen o.a. klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages. Naast het binnen speelparadijs heeft Avontura ook een buiten gedeelte met speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven bij droog weer.

Het indoor speelparadijs beschikt over twee aparte gedeeltes. Een gedeelte waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar heerlijk kunnen spelen en een groter gedeelte voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar waar zij kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Avontura Zoetermeer beschikt over indoor speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim en klautermogelijkheden op verschillende niveaus en glijbanen. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de kinderen kunnen genieten van alles wat Avontura Zoetermeer te bieden heeft.

 

Zon of regen, bij Avontura Zoetermeer is speelplezier verzekerd!