Black Friday-weekendactie!

Zaterdag 30 november gratis kinderopvang voor iedereen

Inkopen doen voor de feestdagen? Een dagje weg? Heerlijk lunchen met vrienden of gewoon even tijd voor uzelf? Dat kunnen wij regelen, want op zaterdag 30 november zijn verschillende van onze locaties geopend en bieden wij gratis opvang voor alle kinderen!

Geen kosten – neem vriendjes en/of vriendinnetjes mee

Voor deze speciale dag worden geen kosten in rekening gebracht. Niet alleen klanten van de SWKGroep zijn van harte welkom. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes mee. Ook die hoeven niets te betalen.

Hoe werkt het?

U kunt uw kind(eren) op zaterdag 30 november vanaf 9.30 uur brengen. Let op: inlooptijd is tot 10.30 uur. De opvang loopt tot 14.30 uur. Wij zorgen voor een gezellige dag voor uw kind(eren) met leuke activiteiten en lekker eten. Jonge kinderen kunnen natuurlijk naar bed; denkt u er wel aan om de favoriete knuffel van uw kind(eren) mee te geven?

Deelnemende locaties

  • Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte – Ben Goerionstraat 6-8, Rotterdam – Kinderopvang BijDeHand (let op: alleen nog plaatsen beschikbaar voor kinderen vanaf 4 jaar)

Inzamelactie voedselbank

Ook dit jaar is ons goede doel de voedselbank. Als u wilt, kunt u een bijdrage leveren door een houdbaar product/voedingsmiddel mee te nemen.

Aanmelden verplicht

Wilt u gebruikmaken van deze actie? Meld uw kind(eren) dan snel aan via onderstaand formulier. Ook hier vindt u ook de deelnemende locaties. Staat de locatie van uw kind er niet bij? Dan doet die locatie niet mee. U kunt dan voor iedere andere locatie kiezen.

Aanmelden zaterdagopening - 30 november

Kind(eren)

Na aanmelding ontvangt u een e-mail waarin staat aangegeven naar welke locatie uw kind gaat. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeurslocatie.
Daarnaast ontvangt u een formulier waarop u extra informatie over uw kind kunt vermelden, zoals allergieën. Wij verzoeken u dit formulier uit te printen en mee te nemen als u uw kind brengt. Brengt u ook een kopie mee van uw identiteitskaart/paspoort?

Graag tot dan!

Bezig met versturen