Koopzaterdag – zaterdag 1 december

Tijd nodig voor de drukke decembermaand?

Speciaal voor u zijn wij op zaterdag 1 december geopend! Zo kunt u uw voorbereidingen treffen voor de drukke feestmaand. En uw kind(eren) mag/mogen gratis naar onze opvang.

Hoe werkt het?
U kunt uw kind(eren) op 1 december brengen vanaf 09.00 uur. Wij zijn geopend tot 14.00 uur. In deze tijden kunt u uw kind brengen en halen. Houd er rekening mee dat het om 09.00 druk kan zijn. Wij zorgen voor een leuk feestje voor uw kind(eren): lekker eten én leuke activiteiten. Natuurlijk kunnen de jongere kinderen naar bed. Denkt u eraan om de favoriete knuffel van uw kind(eren) mee te geven?

Geen kosten!
Voor deze speciale dag worden geen extra kosten in rekening gebracht. Niet alleen klanten van de SWKGroep zijn van harte welkom. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes hoeven niets te betalen.

Inzamelactie voedselbank
Dit jaar is ons goede doel de voedselbank. Als u wilt, kunt u een bijdrage leveren door een houdbaar product/voedingsmiddel mee te nemen.

Aanmelden verplicht
Wilt u gebruikmaken van deze fantastische actie? Meld uw kind(eren) dan snel aan via onderstaand formulier. Hier vindt u ook de deelnemende locaties. Staat de locatie van uw kind er niet bij? Dan doen zij niet mee en kunt u een andere locatie kiezen.

Aanmelden koopzaterdag

Kind(eren)

Na aanmelding ontvangt u een e-mail waarin staat aangegeven naar welke locatie uw kind gaat. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeurslocatie.
Daarnaast ontvangt u een formulier waarop u extra informatie over uw kind kunt vermelden, zoals allergieën. Wij verzoeken u dit formulier uit te printen en mee te nemen als u uw kind brengt. Brengt u ook een kopie mee van uw identiteitskaart/paspoort?

Graag tot dan!

Bezig met versturen