EHBO aan baby’s en kinderen

10% korting met de SWKGroepPasVoor wie: Voor iedereenWaar: Cursuscentrum CurZus&Zo - Remmet van Milplaats 15 - 3067 AN Rotterdam Kijk op de website voor de locaties bij u in de buurtWebsite: www.curzusenzo.nl Actieperiode:
Deze actie loopt tot en met 31 december 2018

Deze actie is:

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Met de cursus EHBO aan baby’s en kinderen van het Rode Kruis, helpen wij ouders en andere mensen die kinderen verzorgen, om adequaat te handelen in geval van nood. Want soms is een kusje op de zere plek niet genoeg.

Weet wat je moet doen
De basiscursus EHBO aan baby’s en kinderen van het Rode Kruis is een praktische cursus van in totaal 7,5 uur. Je leert hoe jij eerste hulp kunt verlenen aan baby’s en kinderen, reanimeren en omgaan met de AED. Er wordt geoefend met speciale baby- en kinderpoppen.

Tijdens de cursus behandelen we onder andere: baby- en kinderreanimatie, verslikking, verdrinking, bewustzijnsstoornissen, hersenschudding, vergiftiging, verzorgen van wonden, brandwonden en bijen- en wespensteken. Je hebt geen medische kennis nodig om de cursus te kunnen volgen. Na het met goed resultaat volgen van de cursus, ontvang je een geregistreerd Rode Kruis-certificaat. De lessen worden gegeven door een ervaren Rode Kruis-EHBO-instructeur.

EHBO van het Rode Kruis
Ieder jaar worden er herhalingscursussen georganiseerd voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd. Je kan daarmee jouw ‘EHBO aan baby’s en kinderen’ kennis opfrissen en de geldigheid van jouw certificaat verlengen. Het certificaat is 2 jaar geldig en door de Nederlandse overheid goedgekeurd voor kinderopvang-medewerkers en gastouders. Heb je een Oranje Kruis certificaat, maar wil je een herhalingscursus volgen van het Rode Kruis? Dit is geen enkel probleem. Je kunt met een Oranje Kruis certificaat instromen bij het Rode Kruis.

Kijk voor de data van de EHBO cursus bij u in de buurt op de website van CurZus&Zo.

Tip: wist je dat veel zorgverzekeraars onze Rode Kruis-EHBO aan baby’s en kinderen- cursus vergoeden? De vergoeding kan oplopen tot 100%!

 This course is also available in English